Vodi nas misel: „Če je nekje odgovor, potem je čas, da začneš razmišljati o dizajnu.“

Studio deluje v Velenju že od leta 1996. V poslovnih prostorih imamo vrhunsko opremljena oddelka za oblikovanje in fotografijo. Oblikovanje vizualnih kreacij, kjer z dizajnerskim razmišljanjem, generiranjem idej in dizajniranjem izdelujemo vizualne podobe podjetij, blagovnih znamk, oblikujemo knjige, brošure, kataloge, embalaže, celostne komunikacijske akcije, spletne strani in aplikacije ... V velikem fotografskem studiu pa lahko fotografiramo vse od manjših predmetov (nakit, hrana, oblačila ...), portretov in modne fotografije, pa vse do velikih scenskih postavitev s pohištvom, stroji, velikimi aparati, motornimi vozili ... S štirimi redno zaposlenimi in vrsto zunanjih sodelavcev se z vsem srcem in holističnim znanjem predajamo naročniku z iskanjem kreativnih rešitev na področju vizualnega komuniciranja. Naša želja in namen sta z oblikovanjem in fotografijo zgraditi močno vizualno identiteto ter prepoznavnost naročnikove znamke ali storitve. V dizajnerskem procesu s percepcijskimi sposobnostmi in odlično idejo ustvarjamo prednost pred konkurenco. To naročnik v času manipulativnih kreativnih industrij nujno potrebuje za razlikovanje na trgu in izpolnjevanje obljub njegove blagovne znamke. Vedno želimo uspeti skupaj z naročnikom.

Design Thinking // AS A STRATEGY FOR INNOVATION AND SUCCESSFUL DESIGN

 

Vizija //
Je naša energija, naše vodilo, ki nas poganja v prihodnost. Postati želimo multidisciplinaren tim strokovnih posameznikov, ki bo z intelektualno elegantnimi, vizualno močnimi in brezčasnimi rešitvami ne dekoriral, ampak predvsem komuniciral. Ne samo za naročnika, ampak z njim. Postati želimo zaupanja resnično vreden manjši studio kreativnih industrij v Sloveniji in se vedno večkrat z znanjem dokazovati tudi v tujini. To je vizija, ki nas nenehno vzpodbuja.


Poslanstvo //
Naše poslanstvo je z dizajnerskim mišljenjem povezati nepoznano s poznanim in tako s korektnim ter pragmatično razumljivim dizajnom zagotoviti kreativno in inovativno korist za naročnika. Z nenehnim vlaganjem v izobraževanje in osebnostni razvoj posameznika želimo razširjati idejo o vizualni pismenosti ter se boriti proti vizualni poluciji v našem okolju.